Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Χριστούγεννα στην πολύπαθη Θεσσαλία – Οδοιπορικό του OPEN

ΟΠΕΝΤΩΟΔΙΠΡΠ

Αποστολή στην πολύπαθη Θεσσαλία πραγματοποίησαν ο Σπύρος Χαριτάτος και η Ευλαμπία Ρέβη, καταγράφοντας με την κάμερα του OPEN για την εκπομπή «Τώρα Μαζί» πώς θα περάσουν τα Χριστούγεννα οι πλημμυροπαθείς συνάνθρωποί μας.

agathoklis anagnostou

Στο πρώτο μέρος του οδοιπορικού στις πληγείσες περιοχές οι γυναίκες – μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου της Μεταμόρφωσης τόνισαν ότι τα Χριστούγεννα αυτά είναι τα χειρότερα της ζωής τους.

Όπως είπαν δεν έχουν πάρει όλες οι οικογένειες το ποσό των 6.600 ευρώ για τις οικοσκευές την ώρα που οι λογαριασμοί τρέχουν…

Δείτε τι δήλωσαν εδώ:

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η ιστορία του Αγαθοκλή Αναγνώστου, που μαζί με άλλους δύο συμπολίτες μας θα περάσουν τις ημέρες των εορτών, φιλοξενούμενοι σε σχολείο στην περιοχή του Μάρκου.

Όπως κατέγραψε η εκπομπή στον χώρο δεν υπάρχουν τα στοιχειώδη με τους πολίτες που έχασαν τα πάντα όταν η κακοκαιρία Ντάνιελ γκρέμισε τα σπίτια τους να μην έχουν πρόσβαση ούτε σε ντους και να αναγκάζονται να κάνουν μπάνιο με μπουκάλια νερού!

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ: 

Το δεύτερο μέρος του οδοιπορικού του OPEN θα προβληθεί αύριο στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» από τις 06:00 έως τις 09:50.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds