Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Χριστουγεννιάτικη δράση από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

sdbabfs

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε συνεργασία με το Ειδικό Δημοτικό σχολείο Λεχαινών και την συγγραφέα Μαρία Συλαϊδή , πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στο Ειδικό Δημοτικό Λεχαινών, παρουσιάζοντας το παραμύθι «Το Σεντούκι των Ευχών».


Μέσα από μια διαδραστική συνεργασία μεταξύ της συγγραφέως , των μαθητών και των εκπαιδευτικών οι μικροί μαθητές ακούγοντας μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ιστορία επεξεργάστηκαν έννοιες όπως η Διαφορετικότητα, η Αποδοχή και η Συμπερίληψη των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.


Ευχαριστούμε θερμά την συγγραφέα κυρία Συλαϊδή Μαρία καθώς και την Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Λεχαινών κυρία Αντωνία Τζουανοπούλου για την φιλοξενία τους και ιδιαίτερα τους μικρούς μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείο Λεχαινών.


Τον συντονισμό έκανε η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας Κατερίνα Γεωργιοπούλου ενώ η δράση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Πολιτικής κυρίου Κεκάτου Διονύσιου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds