Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

 Διαγράμμιση στον αεροδιάδρομο στο αεροδρόμιο Eπιταλίου

image 29 56 (1)

Σε ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο της Αερολέσχης Πύργου αναφέρει τα εξής:

«Ενημερώνουμε τα μέλη, τους φίλους και τις φίλες του Αερομοντελισμού, ότι σήμερα (21/03) το πρωί στο αεροδρόμιο Επιταλίου, έγινε η διαγράμμιση στο διάδρομο, για τις προπονήσεις και τους αγώνες Αερομοντελισμού.

Σε συνεργασία με την Αεραθλητική Ένωση Πατρών, ο Προέδρος της Παναγιώτης Πετσίνης και το μέλος Σταμούλης Χολής, μαζί με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου -και υπεύθυνο για τον Αερομοντελισμό- πάτερ Ιωάννη Καραγιάννη και το μέλος -και αερομοντελιστή- Γιώργο Δρεμπέλα, χάραξαν τις απαραίτητες γραμμές και στην συνέχεια τις έβαψαν με πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης αυτής, συζητήσαμε με τον πρόεδρο της Αεραθλητικής Ένωσης Πατρών, για μελλοντική συνάντηση και διεξαγωγή Αγώνων Περιφερειακών Αερομοντελισμού μαζί με τους Αερομοντελιστές Καλαμάτας και σε συνεργασία με την ΕΛ.Α.Ο.»

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds