Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνη: 4 SeaTrack για ΑμΕΑ στις παραλίες

SEATRACKBAMEA

SeaTrack για ΑμΕΑ σε τέσσερις παραλίες στην περιοχή Κυλλήνης

Συστήματα ασφαλούς ολίσθησης με μηχανισμό πρόσβασης στην θάλασσα (SeaTrack) για ειδικές ομάδες χρηστών – ΑμεΑ και τετραπληγικούς, προτίθεται να τοποθετήσει για την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης σε τέσσερις παραλίες του προκειμένου τα άτομα με ειδικές ανάγκες να μπορούν να εξυπηρετηθούν έχοντας πρόσβαση σε αυτές.

Oι παραλίες που θα τοποθετηθούν τα συστήματα ασφαλούς ολίσθησης είναι στην Κυλλήνη, στο Κάστρο, στην Μυρσίνη και στο Φάλαρι και εκτός από τα συστήματα αυτά η πρόταση περιλαμβάνει και την τοποθέτηση χημικής τουαλέτας ΑμεΑ, αποδυτήρια, αντιανεμικά σκίαστρα, ξύλινο ντουζ, ανοξείδωτη προέκταση ασφαλούς ολίσθησης τριών μέτρων και διάδρομο για την πρόσβαση στο εν λόγω σύστημα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds