Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Σε διεθνή διαγωνισμό το μεγάλο έργο εγκατάστασης ψηφιακών υδρομετρητών στην Δ.Ε. Λεχαινών

lentzas ioannis dimarxos andravida killini

Σε διεθνή διαγωνισμό το μεγάλο έργο εγκατάστασης ψηφιακών υδρομετρητών στην Δ.Ε. Λεχαινών

Διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό για το μεγάλο έργο «Προμήθειας και εγκατάστασης ψηφιακών υδρομετρητών και ελέγχου διαρροών στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης (Δ.Ε. Λεχαινών), προκήρυξε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 2.048.095 ευρώ,  συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 %, και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδύσεων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Το έργο περιλαμβάνει:

•             Την εγκατάσταση 3.120 ηλεκτρονικών υδρομέτρων καταναλωτών στη Δ.Ε. Λεχαινών με το σχετικό λογισμικό και εξοπλισμό

•             Την αναβάθμιση του Κεντρικού Συστήματος Ελέγχου (ΚΣΕ) με στόχο τη συγκέντρωση των στοιχείων από όλα τα ηλεκτρονικά υδρόμετρα καταναλωτών και τη συνολική επεξεργασία τους με σκοπό την άμεση και σφαιρική παρουσίαση των ισοζυγίων νερού, την διαχείριση του συστήματος υπό καθεστώς λειψυδρίας, την ανάλυση δεδομένων για διαχείριση των αποθεμάτων, τη χάραξη στρατηγικής, την πρόγνωση της ζήτησης, την υποστήριξη αποφάσεων και κανόνων λειτουργίας των υδατικών πόρων.

•             Την προμήθεια οργάνων μέτρησης διαρροής του δικτύου διανομής.

•             Δοκιμαστική λειτουργία του συνολικού συστήματος καθώς και απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα λειτουργία του για διάστημα Δύο (2) μηνών, από την ημερομηνία θέσεως του σε λειτουργία

•             Την εκπαίδευση του προσωπικού της Υπηρεσίας κατά το διάστημα της δοκιμαστικής λειτουργίας και τεκμηρίωση.

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχει καταθέσει συνολική μελέτη ανάλογα έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Στους επόμενους μήνες αναμένεται να προκηρυχθούν ανάλογοι διαγωνισμοί και για τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου. Η Δημοτική Αρχή του Γιάννη Λέντζα παραμένει πιστή στις δεσμεύσεις για σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos