Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

«Όλα έτοιμα στο Δήμο Ήλιδας για την έναρξη των εργασιών επέκτασης του δικτύου οπτικών ινών»

ioho

Περισσότερα από 15 χιλιόμετρα νέου δικτύου οπτικών ινών -εκτός από το ήδη υπάρχον- θα αποκτήσει το επόμενο διάστημα η πόλη της Αμαλιάδας, με το έργο να προβλέπει και τη δημιουργία 45 νέων ειδικών φρεατίων και 20 νέων καμπινών.
Ήδη, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ήλιδας έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την έναρξη των εργασιών, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Υποδομών, Τεχνικών Έργων, Πολιτικής Προστασίας και Υδάτινων Πόρων κ. Κώστα Τσεριώνη να έχει και μια πρώτη συνάντηση με τους εκπροσώπους της εταιρείας, η οποία έχει αναλάβει την επέκταση του δικτύου οπτικών ινών της “WIND – NOVA” στην περιοχή μας.
Οι οπτικές ίνες αναβαθμίζουν την ποιότητα των διαδικτυακών υπηρεσιών προς τους δημότες, μεταδίδοντας δεδομένα σε απίστευτα γρήγορες ταχύτητες και με μεγαλύτερη ασφάλεια για το σύνολο των χρηστών, κάτι που σημαίνει οικονομία χρόνου και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds