Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων: Για 8η συνεχή φορά δήμαρχος ο Σάκης Μπαλιούκος

mpalioukossakis μπαλιουκοςσακης

Για 8η φορά Δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων με πενταετή θητεία αυτή τη φορά!Ο μακροβιότερος Δημάρχος της Ηλείας καθώς εκλέγεται συνεχώς από το 1998!

Μετά από 24χρόνια στο δημαρχιακό θώκο, αρχικά στο Δήμο Σκιλλούντος και ακολούθως στον Καλλικρατικό Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων κατάφερε και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση να κερδίσει!

Πλέον βάζει πλώρη για την 8η θητεία του στο Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων, με πενταετή θητεία αυτή τη φορά.

Ο Σάκης Μπαλιούκος, φανερά συγκινημένος, δήλωσε: «Ο κόσμος καταδίκασε τις συκοφαντίες τα ψέματα και  την κατεδάφιση χαρακτήρων.  Καταδίκασε αυτούς που δεν σεβάστηκαν τίποτα. Που αγνόησαν το έργο και την πορεία 25 χρόνων δίπλα στο λαό και  παίρνουν την απάντηση για το ποιος είναι καθεστώς, ποιος   πάει  με το λαό και βγαίνει από το λαό. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του συνδυασμού που έγραψε ιστορία, ένας συνδυασμός που σεβάστηκε τον αντίπαλο, τον δημότη και είναι έτοιμος να πάρει τις τύχες του τόπου στα χέρια του και για το αύριο. Ευχαριστώ όλους τους δημότες από τα βάθη τη καρδιάς και εκ μέρους των συνεργατών μου. Ήλθαμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα και να πάμε το δήμο πιο ψηλά απ’ ότι τον έχουμε όλοι  μας φανταστεί».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos