Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων – «Σάρκα και οστά» λαμβάνει το φωτοβολταϊκό πάρκο

KODAK Digital Still Camera

Απόφαση για κατανομή ποσού από τους ΚΑΠ ελήφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

KODAK Digital Still Camera
KODAK Digital Still Camera

«Σάρκα και οστά» λαμβάνει

το φωτοβολταϊκό πάρκο

Την αγορά νέου χώρου για τη δημιουργία και δεύτερου φωτοβολταϊκού ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σάκης Μπαλιούκος

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, έγινε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 28 Ιουνίου, όπου ομόφωνα ελήφθη απόφαση για την κατανομή ποσού από τους ΚΑΠ με σκοπό την ηλεκτρική σύνδεση του έργου.

KODAK Digital Still Camera
KODAK Digital Still Camera

Ήδη τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος προέβη στην προκήρυξη με ηλεκτρονικό δημόσιο διεθνή ανοικτό διαγωνισμό, για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αξιοποίηση ΑΠΕ, με σκοπό την ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου.

Η προϋπολογιζόµενη δαπάνη για την εκτέλεση του έργου είναι 900.000,00 € µε Φ.Π.Α.(καθαρό ποσό: 725.806,45 € και Φ.Π.Α.: 174.193,55 €).

Το ποσό από τους ΚΑΠ για τη σύνδεση του ρεύματος στο φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 1 MWστην περιοχή μεταξύ των Κοινοτήτων Γρύλλου -Σκιλλουντίας-Διασέλλων-Γραίκα και Πλουτοχωρίου, ανέρχεται σε 69.000 ευρώ.

Ανάλογα μεγάλα ενεργειακά έργα προγραμματίζονται από τη Δημοτική Αρχή και προς αυτή την κατεύθυνση, όπως ανέφερε στη συνεδρίαση ο κ. Μπαλιούκος, πρόσφατα ψηφίστηκε η αγορά νέου χώρου για την εγκατάσταση και δεύτερου Φωτοβολταϊκού Πάρκου.

PARKO fotovolt

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds