Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Στα «σκαριά» η διοργάνωση του 29ου Καρναβαλιού Κρεστένων

KARNABALI1kre

Η πρώτη οργανωτική συνάντηση

έγινε τη Δευτέρα στο χώρο της πρ. Μαθητικής Εστίας της πόλης

Στα «σκαριά» βρίσκεται το 29ο Καρναβάλι Κρεστενων που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου, μετά την πρώτη οργανωτική συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο χώρο της πρ. Μαθητικής Εστίας της πόλης.

Στη σύσκεψη συγκεκριμένα συμμετείχαν ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αν. Καρνάρος, Αθανασία Κουσκουρή και Κωνσταντίνα Φωτεινοπούλου, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τ.Κ., εκπρόσωποι σχολείων, συλλόγων, φορέων κ.α.

Και φέτος στο Καρναβάλι Κρεστένων, που εδώ και πολλά χρόνια είναι «πόλος έλξης» για πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, θα λάβουν μέρος εντυπωσιακά άρματα με εκατοντάδες συμμετέχοντες, η κατασκευή των οποίων θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα, με επικεφαλής τις αρμόδιες αντιδημάρχους κ.κ. Κουσκουρή και Φωτεινοπούλου και την ευρεία συμμετοχή των συντελεστών του 29ου Καρναβαλιού Κρεστένων, τόσο από την έδρα όσο και από τις υπόλοιπες περιοχές του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds