Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Ήλιδας – Επιτυχημένος ο καρναβαλικός διαγωνισμός Τυρόπιτας και Γαλατόπιτας

433527581 795663275925204 1597634004541751417 n

Άκρως επιτυχημένος ο καρναβαλικός διαγωνισμός Τυρόπιτας και Γαλατόπιτας που διοργάνωσε ο Δήμος Ήλιδας

Στην επαναφορά της αποκριάτικης εκδήλωσης με τον καρναβαλικό διαγωνισμό Τυρόπιτας και Γαλατόπιτας στην πλατεία Καλίτσα έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας, προχώρησε ο Δήμος Ήλιδας.

Η εκδήλωση αποτέλεσε την προτελευταία στροφή στις φετινές άκρως επιτυχημένες εκδηλώσεις του «Καρναβαλιού Αμαλιάδας 2024», με τις συμμετοχές συλλόγων και ιδιωτών να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και το κοινό να αγκαλιάζει το διαγωνισμό.

Περισσότεροι από 30 ήταν οι συμμετέχοντες, με τα τέσσερα έπαθλα -δύο σε κάθε κατηγορία- να μονοπωλούν τόσο στην τυρόπιτα όσο και στην γαλατόπιτα, οι πολιτιστικοί σύλλογοι Γερακίου και Κάμπου.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τέσσερα πρόσωπα, διακεκριμένους σεφ και επιχειρηματίες με πλούσια διαδρομή, ενώ τα δώρα που δόθηκαν στους νικητές αποτέλεσαν ευγενική χορηγία καταστημάτων της Αμαλιάδας.

Η πλατεία Καλίτσα κατακλύστηκε από πολίτες, οι οποίοι απόλαυσαν στο τέλος τόσο τις αλμυρές όσο και τις γλυκιές παρασκευές, σε πολλές παραλλαγές και ιδέες, μετατρέποντας την εκδήλωση σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι.

Στην πλατεία Καλίτσα βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ήλιδας, ο οποίος ευχαρίστησε τους πολίτες για την μεγάλη συμμετοχή του στον Καρναβαλικό Διαγωνισμό, αλλά και στο σύνολο των καρναβαλικών εκδηλώσεων που ξεκίνησαν από τις 28 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκαν την Καθαρά Δευτέρα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds