Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Δήμος Πύργου – Τα οικονομικά κυριάρχησαν στην χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

dimotikosymboylio24

Προβληματίζουν τα οικονομικά στον Δήμο Πύργου

Η δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Πύργου σύμφωνα με τις διαπιστώσεις της νέας Δημοτικής Αρχής ήταν το θέμα που κυριάρχησε στην χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής είπε πως θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα του ελλείμματος, για το οποίο μίλησε νωρίτερα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Νίκος Θεοδώρου, όμως το θέμα που απασχολεί τη νέα δημοτική αρχή, χωρίς να υπάρχει επιλογή, είναι ότι τα τέλη θα παραμείνουν το 2024 ως έχουν.

«Τα θέματα των οικονομικών θα μας απασχολήσουν αρκετές φορές στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και μετά από ενδελεχή έλεγχο που θα κάνει η οικονομική υπηρεσία, όπου τα στοιχεία θα παρουσιαστούν από τον κ. Θεοδώρου, τότε θα τοποθετηθούμε όλοι αναλυτικά». Όπως και αν έχει, σημείωσε ο κ. Καννής, «θα προχωρήσουμε στην εκτέλεση έργου, θα είμαστε δίπλα στους συμπολίτες και στους κατοίκους των χωριών και δε θα υπάρχει δικαιολογία ότι βρήκαμε καμένη γη και άσχημη οικονομική κατάσταση».

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds