Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Στον Πύργο η Μ. Ξενογιαννακοπούλου

maristyrpyr

Στον Πύργο η Μ. Ξενογιαννακοπούλου για την συνεδρίαση τη Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ

Η ανασυγκρότηση είναι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Φεβρουαρίου, τόνισε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Πύργου η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, στο πλαίσιο της διευρυμένης συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας του Κόμματος.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου αναφέρθηκε στον «οδικό χάρτη» του συνεδρίου και τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει πίσω του την εσωτερική κρίση και βαδίζει προς την επανεπιβεβαίωση της πολιτικής του ταυτότητας ως κόμματος της σύγχρονης Αριστεράς, με στόχο την προγραμματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Παράλληλα, άσκησε σκληρή κριτική στην εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική και ιδιαίτερα στο φορολογικό νομοσχέδιο και στα ελλιπή μέτρα για τον περιορισμό του πληθωρισμού και σημείωσε πως η κρίσιμη καμπή είναι  οι ευρωεκλογές του ερχόμενου Ιουνίου. «Οι Ευρωεκλογές είναι μια κρίσιμη αναμέτρηση για την αποτύπωση της κοινωνικής και πολιτικής δυναμική», ανέφερε.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds