Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δωρεά απνιδωτή από τους γιατρούς στο Στάδιο Πύργου

APINIDOTHS PYRGOS 1 768x434

Προσφορά απνιδωτή από τους γιατρούς στο Στάδιο Πύργου

Αυτόματο απινιδωτή δημοσίου χώρου, παρέλαβε χθες το πρωί από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας, Χρήστο Γιαννικούλη, ο δήμαρχος του Πύργου, Στάθης Καννής. Ο απινιδωτής θα βρίσκεται στο εξής, στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου Πύργου για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των χρηστών του ενώ ήδη την προηγούμενη Παρασκευή διεξήχθη εκπαιδευτικό σεμινάριο από το ΕΚΑΒ στο δημαρχείο όπου οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν στην καρδιακή αναζωογόνηση καθώς και στην χρήση του απινιδωτή.

Ταυτόχρονα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται κι άλλο σεμινάριο, ώστε προπονητές, γυμναστές και οι ίδιοι οι αθλητές και αθλούμενοι να μάθουν την χρήση του απινιδωτή. Χθες το πρωί ο κ. Καννής, παρουσία του προέδρου του ΔΣ, Δημήτρη Μεσσαλά, υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας, Χρήστο Γιαννικούλη, παραλαμβάνοντας το πολύτιμο αυτό μηχάνημα

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds