Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΜ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

IMG 20240213 122856

Δράσεις για τις εξαρτήσεις

Το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης,  σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Πύργου, πραγματοποίησαν ενημερωτικές δράσεις  με θέμα «οι εξαρτήσεις» σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων  μας, οι μαθητές και οι  εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικών με τις εξαρτήσεις όπως,  το κάπνισμα, το αλκοόλ, το διαδίκτυο και οι ναρκωτικές ουσίες. Αρχικά, αναλύθηκαν διεξοδικά τα αίτια που δυνητικά μπορούν να οδηγήσουν κάποιον στις εξαρτήσεις,  τα είδη αυτών,  τους παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον σε μια εξαρτητική  συμπεριφορά καθώς και τις δυνατότητες «απεξάρτησης».

 Επίσης, μέσα από το πλαίσιο της συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων,  δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στους  τρόπους πρόληψης,  όπως η καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης και της ασφάλειας του ατόμου,  προκειμένου ν’ απορριφθούν ανάλογες επιλογές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κ. Φραγκιά και την Κα. Διαμαντοπούλου , Διευθυντές του Γυμνασίου και Λυκείου Ανδραβίδας αντίστοιχα, για την αποδοχή στην πρόσκλησή  και την άψογη συνεργασία μας.

Από το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών η δράση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Αντιδημάρχου Παιδείας Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Κας Γεωργίας Κακαλέτρη.

IMG 20240206 100937

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds