Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

«Έχασε τον έλεγχο η Χαμάς» λέει ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ

israel tanks

Ο Στρατός του Ισραήλ φέρεται πώς έχει καταφέρει να θέσει υπό έλεγχό του σημαντικό μέρος της Γάζας, καθώς οι στρατιώτες του μπήκαν στο Κοινοβούλιο και ύψωσαν τη σημαία του Ισραήλ. 

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ, μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει στρατιώτες της Ταξιαρχίας Golani να κρατούν τη σημαία του Ισραήλ εντός του κοινοβουλίου.

Tην ίδια ώρα ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκάλαντ υποστηρίζει ότι η Χαμάς «απώλεσε τον έλεγχο στη Γάζα» και οι μαχητές της «φεύγουν προς τα νότια».Play Video

Άμαχοι «λεηλατούν τις βάσεις της Χαμάς» και «δεν πιστεύουν πια την κυβέρνηση (σ.σ. της Χαμάς)» που ελέγχει τον παλαιστινιακό θύλακα ο οποίος σφυροκοπείται αδιάκοπα από το Ισραήλ, διαβεβαίωσε ο υπουργός σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που μεταδόθηκε από πολλά τηλεοπτικά κανάλια.

Tην ίδια ώρα η Χαμάς ισχυρίζεται ότι τις τελευταίες 24 ώρες οι μαχητές της έχουν καταστρέψει 20 τεθωρακισμένα οχήματα του Ισραήλ.

Νωρίτερα η Χαμάς πραγματοποίησε μια μαζική επίθεση με ρουκέτες κατά του Τελ Αβίβ και της Ασκελόν, προκαλώντας ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητο.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds