Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Εισήχθη με γρίπη στο νοσοκομείο και πέθανε

gripi flu

Η γυναίκα φαίνεται πως έχασε πολύτιμο χρόνο μέχρι να πάει στο νοσοκομείο, καθώς είχε συμπτώματα κάποιες ημέρες νωρίτερα, ωστόσο προτίμησε λόγω των εορτών να μείνει στο σπίτι, με αποτέλεσμα η κατάστασή της να επιδεινωθεί.

Στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα κατέληξε γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν καλά στην υγεία της, νόσησε από γρίπη, έχοντας και συμπτώματα κορωνοϊού, νοσηλεύθηκε κατόπιν στην Εντατική αλλά ο οργανισμός της δεν άντεξε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα tempo24.news, η γυναίκα αφού εισήχθη στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι η γρίπη είχε μετατραπεί σε βρογχίτιδα και πνευμονία, ενώ αποφασίστηκε η εισαγωγή της στη ΜΕΘ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται πως έχασε πολύτιμο χρόνο μέχρι να πάει στο νοσοκομείο, καθώς είχε συμπτώματα κάποιες ημέρες νωρίτερα, ωστόσο προτίμησε λόγω των εορτών να μείνει στο σπίτι, με αποτέλεσμα η κατάστασή της να επιδεινωθεί.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η ηλικιωμένη άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της.

Το θλιβερό περιστατικό έγινε λίγο πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos