Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Eλληνικό Ωδείο Πύργου- Μουσικός Σύλλογος «ΟΡΦΕΥΣ» 1932: Η ετήσια Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 27/02

syll orfefs

Προς τα Μέλη του

Μουσικού Συλλόγου «ΟΡΦΕΥΣ» 1932-

Eλληνικού Ωδείου Πύργου

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αγαπητά  μας  μέλη , γονείς και σπουδαστές,

         Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου-Μουσικός Σύλλογος «ΟΡΦΕΥΣ» 1932, συνεχίζει με επιτυχία μία παράδοση 91 χρόνων στην ποιοτική μουσική εκπαίδευση και αφήνει το δικό του αξιοσημείωτο αποτύπωμα στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας. Λειτουργεί ως σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και η δύναμή του είστε εσείς, τα μέλη του.  Με τη δική σας στήριξη, ατενίζει αισιόδοξα το μέλλον ευελπιστώντας να εξακολουθήσει να προσφέρει απρόσκοπτα στους σπουδαστές και στην τέχνη της μουσικής.

Βάσει του καταστατικού λειτουργίας του, έχει οριστεί η συμμετοχή σας στις Γενικές Συνελεύσεις των μελών που  αποτελούν το Ανώτατο Διοικητικό Όργανο  του Συλλόγου μας.

        Για το 2024, η Γενική Απολογιστική Συνέλευση των Μελών του Μουσικού Συλλόγου ΟΡΦΕΥΣ-Ελληνικό Ωδείο Πύργου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου μας (δεύτερη και οριστική ημερομηνία διεξαγωγής της).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα σας αποσταλούν σε επόμενη ενημέρωση.

        Η παρουσία όλων μας  είναι αναγκαία και επιβεβλημένη. 

                                                       Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικού Συλλόγου ΟΡΦΕΥΣ 1932

                   Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας                Γεώργιος Γεωργόπουλος                               Διονύσιος Κρεκου

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds