Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Επίσκεψη στο Άσυλο Ανιάτων «Η Νέα Βασιλειάς»

hgmngdh

Επίσκεψη της χορωδίας του 2ου Γυμνασίου Πύργου στο Άσυλο Ανιάτων «Η Νέα Βασιλειάς»

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη των μαθητών της χορωδίας του 2ου Γυμνασίου Πύργου στο Άσυλο Ανιάτων «Η Νέα Βασιλειάς». Τους μαθητές υποδέχτηκε εγκάρδια ο Διευθυντής του ιδρύματος Πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου.

Η χορωδία του σχολείου, σε μια προσπάθεια να δώσει λίγη από τη χαρά των ημερών στους φιλοξενούμενους στο ίδρυμα, έψαλε τα κάλαντα και τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια μεταδίδοντας το μήνυμα των Χριστουγέννων για αγάπη, αλληλεγγύη, ελπίδα και αισιοδοξία. Η επίσκεψη αυτή έδωσε ιδιαίτερη χαρά στους ηλικιωμένους και μεγάλη συγκίνηση στους μαθητές που ένιωσαν το πραγματικό νόημα των γιορτών: της προσφοράς αγάπης στον συνάνθρωπο.


Τους μαθητές συνόδευσαν η Διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία Μπαντούνα και η Υποδιευθύντρια κ. Κωνσταντίνα Σακκά –Κυρίτση.


Επίσης, παρευρέθηκαν από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, η κ. Μάρθα Ιακωβίδου και η κ. Πόλυ Αναστασοπούλου οι οποίες προσέφεραν γλυκά στους τροφίμους.


Το 2ο Γυμνάσιο Πύργου ευχαριστεί ιδιαίτερα το τουριστικό Γραφείο NLiatsis Travel για την ευγενική προσφορά του να μεταφέρει τους μαθητές στον χώρο του Ασύλου Ανιάτων αφιλοκερδώς.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds