Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Έρευνα για τα Προβλήματα και τις Προκλήσεις στην αγορά του Δήμου Πύργου!

vitrinad 1

Έρευνα για τα Προβλήματα και τις Προκλήσεις στην αγορά του Δήμου Πύργου!- Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου και τη στήριξη του αντιπροέδρου του ΕΒΕ Ηλείας, Κώστα Λεβέντη

-Με πρωτοβουλία του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου και τη στήριξη του αντιπροέδρου του ΕΒΕ Ηλείας, Κώστα Λεβέντη

‘Έρευνα για τα Προβλήματα και τις Προκλήσεις στην αγορά του Δήμου Πύργου!

vitrinad 1

Έρευνα με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων και των αναγκών του εμπορικού κόσμου του δήμου Πύργου ξεκινά από σήμερα ο τοπικός εμπορικός Σύλλογος, με πρωτοβουλία του προέδρου Ηλία Ξανθούλη και την αρωγή του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστα Λεβέντη, προκειμένου να κατανοηθούν καλύτερα οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αγορά και να διατυπωθούν πρακτικές λύσεις που θα ενισχύσουν την επιχειρηματική δραστηριότητα και θα βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα των εμπόρων και των επαγγελματιών της πόλης.

Η έρευνα θα διεξαχθεί με τη μορφή δομημένου διαδικτυακού ερωτηματολογίου, το οποίο θα διανεμηθεί ηλεκτρονικά στους εμπόρους-μέλη του συλλόγου, με αυστηρή τήρηση των κανονισμών προστασίας των προσωπικών δεδομένων, και στη συνέχεια θα γίνει έγκυρη επιστημονική επεξεργασία των αποτελεσμάτων του ερωτηματολογίου από επιστήμονες που ασχολούνται επαγγελματικά με την ανάλυση δεδομένων.

Επιδίωξη του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου είναι να υπάρξει όσο το δυνατόν υψηλότερη συμμετοχή στην έρευνα, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη εφικτή αντιπροσωπευτικότητα στις απαντήσεις και να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα που θα οδηγήσουν σε στοχευμένες προτάσεις που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της θέσης της επιχειρηματικής κοινότητας του δήμου Πύργου. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ηλίας Ξανθούλης, δήλωσε ότι στόχος του είναι να αξιοποιήσει τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία για να εντοπίσει προβλήματα, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αγοράς, ώστε να συνδιαμορφώσει προτάσεις και λύσεις.

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου αποφάσισε να αναλάβει μια πρωτοβουλία έγκυρης καταγραφής των προβλημάτων που απασχολούν κάθε επαγγελματία του δήμου, για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς. Χρησιμοποιώντας σύγχρονα επιστημονικά εργαλεία, θέλουμε να εντοπίσουμε με ακρίβεια και να μελετήσουμε κάθε πρόβλημα, προκειμένου στη συνέχεια να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε και τις κατάλληλες λύσεις. Από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου θα διανεμηθεί το ερωτηματολόγιο στους συναδέλφους εμπόρους και απευθύνουμε ευρύ κάλεσμα συμμετοχής, για να έχουμε όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα. Ευχαριστώ τον κ. Λεβέντη για την υποστήριξή του σε αυτό το εγχείρημα».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos