Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Εργασίες συντήρησης σε κυρίες υποδομές του δικτύου του ΤΟΕΒ Αμαλιάδας

teob greider katharismoi

Λιγότερο νερό στο Φράγμα Πηνειού

Εργασίες συντήρησης ξεκίνησαν από χθες το πρωί σε κυρίες υποδομές του δικτύου του ΤΟΕΒ Αμαλιάδας, με μηχανήματα έργου να καθαρίζουν σημαντικά σημεία, που κατά καιρούς δημιουργούν προβλήματα, ενόψει της νέας αρδευτικής περιόδου και παράλληλα ζήτησαν μεγαλύτερη προσοχή από τους αγρότες σε ότι αφορά την υδροδότηση.

Στόχος των εργασιών συντήρησης είναι η σωστή προετοιμασία ενόψει της νέας αρδευτικής περιόδου, για την αποφυγή των όποιων προβλημάτων έχουν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση από τους ανθρώπους του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Αμαλιάδας για τα ποτίσματα των αγροτών τη νέα αρδευτική περίοδο, κρούοντας τον “κώδωνα του κινδύνου” προς τους αρδευτές, λόγω της χαμηλότερης στάθμης του φράγματος Πηνειού.

Ειδικότερα, σημειώνει πως η στάθμη του νερού βρίσκεται περίπου 4 μέτρα χαμηλότερα από το σημείο που βρισκόταν πέρυσι, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στον αγροτικό κόσμο του κάμπου, κυρίως που τροφοδοτείται από το Φράγμα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds