Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ετήσια επιμνημόσυνη του Πυργιώτη Ήρωα Μίλτωνα Ιατρίδη 

MILTONAS IATRIDHS agalma pyrgos

Πύργος: Θα τιμήσουν τον Μίλτωνα Ιατρίδη

Την ετήσια επιμνημόσυνη δέηση του μοναδικού Πυργιώτη Ήρωα του Πολεμικού Ναυτικού κατά τον Β’ Π.Π. Πλοιάρχου ε.α., Μίλτωνα Ιατρίδη Β.Ν., Κυβερνήτη του θρυλικού Υ/Β Παπανικολής, πραγματοποιεί την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 11.30 το πρωί η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού – Παράρτημα Ηλείας προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης, Αθανασίου και με την παρουσία του εκπροσώπου του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναυάρχου Δ.Ε. Κατάρα Π.Ν., των πολιτικών και των στρατιωτικών αρχών του Νομού καθώς και εν ενεργεία και απόστρατων αξιωματικών.

Η εκδήλωση θα τελεστεί στον Ανδριάντα του στην ομώνυμη Πλατεία στον Πύργο, ενώ τελετάρχης έχει ορισθεί ο αντιπλοίαρχος (Ε) ε.α. Αναστάσιος Αράπογλου Π.Ν.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επιμνημόσυνης δέησης θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και σύντομη αναφορά στον Ήρωα Μίλτωνα Ιατρίδη από την διευθύντρια της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Πύργου, Νίκη Κατσιάπη καθώς και κατάθεση στεφάνων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds