Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Φεμινιστικό Δίκτυο της Νέας Αριστεράς με συμμετοχή και της Ηλείας

neaaristera

Την Κυριακή 11/2 πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή διαδικτυακή ιδρυτική συνδιάσκεψη του Φεμινιστικού Δικτύου – Νέα Αριστερά με μαζική συμμετοχή γυναικών από όλη τη χώρα και βεβαίως και από την Ηλεία.

Υπήρξε ευρύτατος διάλογος, γόνιμος και παραγωγικός, που γίνεται παράλληλα με το εγχείρημα συγκρότησης της Νέας Αριστεράς, ενός φορέα από τον οποίο δεν μπορεί να λείπει η φεμινιστική ταυτότητα.

Δεσμευόμαστε να δράσουμε συλλογικά για τη γυναικεία χειραφέτηση και την ισότητα των φύλων σε κάθε πτυχή της ιδιωτικής και δημόσιας ζωής, ώστε να καμφθούν οι νέο-συντηρητικές πολιτικές που απειλούν τα έμφυλα δικαιώματα. Ο αγώνας για την ισότητα δεν αφορά μόνο τις γυναίκες, είναι υπόθεση όλων.

Η συνδιάσκεψη διαμόρφωσε τις θέσεις, ενέκρινε την ιδρυτική διακήρυξη του Φεμινιστικού Δικτύου και εξέλεξε 19μελή Γραμματεία, στην οποία συμμετέχει και μέλος της Νέας Αριστεράς από την Ηλεία.

Νέα Αριστερά Ηλείας

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds