Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

H ‘’Δύναμη του Ονείρου’’ φτάνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας …

AO1 (3)

με τον Ιωάννη Μελισσανίδη και το Ίδρυμα Ευγενία Αναστασιάδου – Σμυρναίου

AO1 4

H ‘’Δύναμη του Ονείρου’’ φτάνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας 

με τον Ιωάννη Μελισσανίδη και το Ίδρυμα Ευγενία Αναστασιάδου – Σμυρναίου

  • Μέγας Χορηγός της πρωτοβουλίαςη AnastassiadisGroup
  • Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στην Αρχαία Ολυμπία
  • Ο αθλητής θα επισκεφθεί 28 σχολεία σε δυσπρόσιτα μέρη μέσα στους επόμενους 3 μήνες 

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης και το Ίδρυμα Ευγενία Αναστασιάδου Σμυρναίουμε την χορηγική υποστήριξη της AnastassiadisGroup ενώνουν τις δυνάμεις τους σ’ ένα ξεχωριστό εγχείρημα με σκοπό την έμπνευση των νέων για την επίτευξη των στόχων τους

Με αφορμή τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και την συμπλήρωση 28 χρόνων από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου του στην Ατλάντα, ο σπουδαίος Έλληνας Ολυμπιονίκης και οι ομάδες των δυο φορέων θα επισκεφθούν σχολεία σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά και θα συζητήσουν για την σπουδαία ‘’Δύναμη του Ονείρου’’ που μπορεί να γίνει κινητήριος μοχλός για την επίτευξη κάθε στόχου παρά τις φαινομενικές αντίξοες συνθήκες. 

Η ομιλία είναι εμπνευσμένη από την ιστορία του ίδιου του αθλητή ο οποίος κατάφερε με την επιμονή και την αυτόφωτη δύναμη του να κερδίσει το πρώτο χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους, με 9.850 βαθμούς, αγγίζοντας το τέλειο (perfectten) χαρίζοντας στην Ελλάδα την πρώτη νίκη στη γυμναστική, από το 1906.To‘’παρών’’ στη συνέντευξη τύπου έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Άρης Παναγιωτόπουλος, ο Διευθυντής της Ολυμπιακής Ακαδημίας, Μάκης Ασημακόπουλος και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Η ανακοίνωση του προγράμματος έγινε στο σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων, στην Αρχαία Ολυμπία, σε ειδική εκδήλωση για ΜΜΕ, εκπροσώπους φορέων και μαθητών.

Όπως δήλωσε ο Ιωάννης Μελισσανίδης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που το ταξίδι της πρωτοβουλίας ThePowerofTheDream ξεκινά από εδώ, το σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο ενθουσιασμός των μαθητών αυτής της πόλης μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το ταξίδι μας και να συναντήσουμε Ελληνόπουλα όχι μόνο σε κάθε γωνιά της χώρας αλλά και σε κάθε σημείο της Γης που χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού. Τέλος, ευχαριστώ πολύ το Κοινωφελές  Ίδρυμα Ευγενία Αναστασιάδου Σμυρναίου και τον Πρόεδρο, Δρ Ιωάννη Αναστασιάδη που στο ταξίδι αυτού του ονείρου θα πορευτούμε μαζί».

Ενώ ο CEO της AnastassiadisGroup και Πρόεδρος του Ιδρύματος,Δρ. Ιωάννης Αναστασιάδης υπογράμμισε: «Αδιαμφισβήτητα, αν κάτι μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον, αυτό είναι η παράδοση της σκυτάλης στη νέα γενιά! Σε μία γενιά που με τη δύναμη και τα έργα της  μας δημιουργεί την ελπίδα ότι αυτός ο κόσμος μπορεί ν΄αλλάξει προς το καλύτερο. Οι αρχές και οι αξίες του αθλητισμού, αποτελούν βασικά συστατικά παιδείας και συνάδουν με την φιλοσοφία και το όραμα τόσο του Ιδρύματος όσο και του Ομίλου μας. Είμαστε υπερήφανοι που στεκόμαστε αρωγοί αυτής της σπουδαίας πρωτοβουλίας που αφορά στα παιδιά μας!»

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds