Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Η χορωδία του 2ου Γυμνασίου Πύργου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο πάρκο Ξυστρή

XORO

Πύργος: Συμμετοχή της χορωδίας του 2ου Γυμνασίου Πύργου στις εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης

Η χορωδία του 2ου Γυμνασίου Πύργου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο πάρκο Ξυστρή για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης μας, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, μετά από πρόσκληση του Δ.Ο.Π. Πύργου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της χορωδίας του σχολείου πλαισίωσαν την εκδήλωση με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους ευχάριστες νότες στο πνεύμα των ημερών.

Τα παιδιά μετέδωσαν μηνύματα των Χριστουγέννων για ελπίδα, αισιοδοξία, χαρά, προσφορά, αλληλεγγύη, πίστη και αγάπη. Τη χορωδία του σχολείου διηύθυνε η εκπαιδευτικός κ. Κωνσταντίνα Σακκά-Κυρίτση, μουσικής, Υποδιευθύντρια 2ου Γυμνασίου Πύργου. Στο πιάνο συνόδευσε ο κ. Διονύσης Λιβανάς, καθηγητής μουσικής.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds