Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Η κατάσκοπος γιαγιά της γειτονιάς μου κάλεσε την αστυνομία γιατί αραζα σπίτι μου

giagia kataskopos

Μπούκαρε η αστυνομία στο σπίτι μου γιατί άραζα…!

Χτες μετά από μια δύσκολη μέρα λέω να αράξω λίγο στο σπίτι μου να διαβάσω κανένα βιβλίο.

Έχω βάλει τα κόκκινα λεντακια, έχω βάλει pink floyd να παίζει, έχω βάλει στην τηλεόραση τζάκι για να χτίσω εορταστικη ατμόσφαιρα και έχω πάρει το βιβλιαράκι μου να αράξω.

Κάποια στιγμή βγαίνω έξω στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγάρο και έχω βάλει ένα ring light που έχω στο γραφείο να φωτίζει να βλέπω. Μετά το τσιγάρο μπαίνω μέσα και αράζω κρεβάτι και απολαμβάνω την ημέρα μου.

Δεν περνάνε 20 λεπτά και μου βαράνε την πόρτα η αστυνομία και φωνάζουν να ανοίξω. Εγώ χωρίς να έχω καταλάβει τι γίνεται πάω ανοίγω την πόρτα και πριν προλάβω να πω τίποτα έχουν αμοληθεί 6 αστυνομικοί με αλεξίσφαιρα και φακούς μέσα στο σπίτι μου και αρχίζουν να με ρωτάνε άμα είμαι μόνος στο σπίτι και άμα είμαι ο ιδιοκτήτης.

Βλέπω ψάχνουν κάτι και καταλήγω στο μπαλκόνι με έναν αστυνομικό και βλέπω έχουν περικυκλώσει την πολυκατοικία. Κάνει νόημα ο αστυνομικός και ακούω μια φωνή να λέει “Σε αυτό το σπίτι ναι. Αυτό με τα κόκκινα φώτα.”

Εν τέλη η γιαγιά από απέναντι κάλεσε την αστυνομία γιατί με είδε στο μπαλκόνι μου να αράζω με ατμόσφαιρα και νόμιζε ότι ήμουν διαρρήκτης. ( Από μακριά φαίνομαι λίγο τρομακτικός αλλά όχι και έτσι )

Αφού τους εξήγησα τι έγινε και τι είδε η γιαγιά από απέναντι, απλά έφυγαν σιωπηλοι.

TLDR: Η κατάσκοπος γιαγιά της γειτονιάς μου κάλεσε την αστυνομία γιατί αραζα σπίτι μου

Edit: Παιδιά δεν το έγραψα για να κράξω την γιαγιά. Μια αστεία εμπειρία μου μοιράζομαι. Μην νευριάζετε στα σχόλια. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να πληρώνω κάμερες

Edit2 Η φωτό δεν εχεί σχέση με την πραγματικότητα

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos