Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

 Ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει χωρίς φρένο και το ΠΑΣΟΚ «τσιμπάει»

papous

Το Μαξίμου για το ΠΑΣΟΚ

-Οι ενδείξεις και από την έρευνα της Marc για το κυριακάτικο Θέμα είναι σαφείς: ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει χωρίς φρένο και το ΠΑΣΟΚ «τσιμπάει», ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση. Η τάση δεν έχει περάσει απαρατήρητη από το Μαξίμου που έχει αρχίσει μάλιστα και τις αντιπαραθέσεις με τη Χαριλάου Τρικούπη για μια σειρά θεμάτων, αφού με τον ΣΥΡΙΖΑ… δουλειά δεν γίνεται. Πάντως, η πρώτη εκτίμηση ανθρώπου που ασχολείται με την εκλογική στρατηγική είναι ότι ο Ανδρουλάκης θα πάει μέχρι τις ευρωεκλογές να «σκουπίσει» όποια ψήφο μπορεί από τα αριστερά του. Και οι διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ προς το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αμελητέες, μιλάμε για σχεδόν 10%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μεταρρυθμίσεις και οι κεντρώοι

-Βεβαίως, το κρίσιμο ερώτημα είναι τι γίνεται με τους κεντρώους ψηφοφόρους, πολλοί εκ των οποίων έχουν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν. «Γι’ αυτό έχει σημασία να τρέξουμε τις μεταρρυθμίσεις και να έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα να δείξουμε», μου έλεγε πασοκογενής του Μαξίμου (είναι και πολλοί). Η εκτίμησή του είναι ότι οι κεντρώοι ψηφοφόροι θέλουν αποτέλεσμα, συνεπώς -εφόσον εκτιμήσουν ότι η κυβέρνηση το παράγει και το πολιτικό της ύφος παραμένει αυτό που στήριξαν- δεν έχουν λόγο να μετακινηθούν.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds