Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Η «Παιδική Χαρά» για τον Γιάννη μας

GIANNIS 768x1024

Την βοήθεια μας προκειμένου να κερδίσει μία ακόμα μάχη που ετοιμάζεται να δώσει, χρειάζεται ο Γιάννης Μπέμπελι από τα Καβάσιλα, που πριν δυο χρόνια είχε συγκινήσει όχι μόνο την Ηλεία, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, καταφέρνοντας να κινητοποιήσει πολίτες και φορείς του τόπου.

Ο Γιάννης, 18 ετών σήμερα, είναι ένας δυνατός μαχητής, που αντιμετωπίζει με θάρρος εδώ και 12 περίπου χρόνια, από την τρυφερή ηλικία των 6 ετών, σοβαρά προβλήματα εξαιτίας μιας πολύ σπάνιας και ύπουλης πάθησης στον εγκέφαλο του , το σηραγγώδες αιμαγγείωμα.

Στην ανάρτησή της, η Παιδική Χαρά αναφέρει: «Πριν δυο χρόνια όλοι μαζί σώσαμε τον Γιάννη, βοηθώντας για το χειρουργείο που χρειαζόταν να κάνει!!! Η οικογένεια του πριν λίγες ημέρες μας κάλεσε, ζητώντας για ακόμη μια φορά την βοήθειά μας, γιατί δυστυχώς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ολοκληρώσουν την αποκατάσταση του Γιάννη, μετά τα χειρουργεία.

Μας αποδείξατε με την πράξη σας ότι  σε αυτόν τον αγώνα είσαστε δίπλα μας και το ευχαριστώ μας είναι λίγο για το καλό που κάνατε! Σας ζητάμε λοιπόν, για άλλη μία φορά βοήθεια για να μπορέσει ο Γιάννης να σταθεί στα πόδια του γιατί είναι ένα νέο παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα!».

Όπως κάθε φορά , για να υπάρχει διαφάνεια , τα τηλέφωνα των γονιών για άμεση επικοινωνία:

Δημήτρης : 6970064313

Ελεονώρα : 6987789627

Κάνουμε όλοι κοινοποίηση !!! Οποίος μπορεί βοηθάει με μια δωρεά στον ειδικό λογαριασμό!!!

ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds