Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν αλλάζει, άλλαξε τη ζωή μας

pirgiotisgr avatar

Στην Αμερική εμφανίστηκε το πρώτο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων από το «Channel 1» με παρουσιαστές που δεν υπάρχουν. Απολύτως «φυσικά πρόσωπα» διαβάζουν τις ειδήσεις, με φωνή και εικόνες που έχουν δημιουργηθεί με Artificial Intelligence (AI). Είναι πολύ δύσκολο για τον θεατή να βρει τις διαφορές ανάμεσα σ’ έναν πραγματικό κι έναν τεχνητό (ΑΙ) παρουσιαστή ειδήσεων.

Στην Ιαπωνία κυκλοφόρησε η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση, 100% δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης χωρίς ούτε μία πραγματική εικόνα ή πρόσωπο.

Η Tesla μόλις παρουσίασε το Optimus Gen-2, το πιο προηγμένο ανθρωποειδές ρομπότ της. Έκπληκτοι οι δημοσιογράφοι έβλεπαν το ρομπότ να κινείται με απολύτως ανθρώπινες ομαλές κινήσεις, με κομψότητα και αυξομειούμενη ταχύτητα. Το συγκεκριμένο ρομπότ απέδειξε ότι χορεύει μάλλον καλύτερα από το 90% των ανθρώπων.

Η Microsoft Research μόλις κυκλοφόρησε το Phi-2, ένα ΑΙ λογισμικό που μπορεί να κάνει απίστευτες εργασίες σε υπολογιστικά φύλλα μέσα σε φορητό υπολογιστή ή ακόμη και σε κινητό τηλέφωνο.

Ενώ η Ευρώπη -μόνη της- προσπαθεί να νομοθετήσει το πλαίσιο των δράσεων και δυνατοτήτων της Τεχνητής Νοημοσύνης, η τεχνολογία τρέχει με απίστευτες ταχύτητες.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds