Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Η Τράπεζα Πειραιώς στη Βάρδα παραμένει και επίσημα σε λειτουργία

lentazpeir

Το μοναδικό υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη χώρα, που τελικά θα συνεχίσει τη λειτουργία του, παρότι είχε αποφασιστεί «λουκέτο» από την Διοίκηση της Τράπεζας, είναι και επίσημα το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Βάρδα.

instagram

Η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα πως το υποκατάστημα στη Βάρδα δεν θα κλείσει και πως η πρόταση των διοικούντων είναι η λειτουργία του υποκαταστήματος δύο ημέρες την εβδομάδα με πλήρεις συναλλαγές.

Ικανοποιημένος από την αποφυγή του «λουκέτου» στο κατάστημα, αλλά με πάγια θέση του Δήμου και των κατοίκων της περιοχής για καθημερινή λειτουργία της Τράπεζας, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, δήλωσε: «Ο αγώνας μας ήταν δύσκολος, αλλά το αίτημα δίκαιο. Δεν μπορώ να ισχυριστώ πως η πρόταση της Τράπεζας για λειτουργία δύο ημερών την εβδομάδα αποτελεί νίκη. Ωστόσο, το σημαντικό είναι πως αποφύγαμε το «λουκέτο» στο υποκατάστημα και πλέον μπαίνουμε σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων προκειμένου να διεκδικήσουμε επιπλέον ημέρες λειτουργίας της Τράπεζας την εβδομάδα. Θα πολεμήσουμε ξανά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους δημότες που στάθηκαν και συνεχίζουν να στέκονται στο πλευρό μας σε αυτή τη μάχη για την παραμονή και πλήρη λειτουργία της Τράπεζας στον τόπο μας.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί με όλες μας τις δυνάμεις!».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds