Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Η υφυπουργός και κόρη ιερέα

ripes iliakanea

Ταυτόχρονα από τους υφυπουργούς προβληματίζει η Μαρία Κεφάλα, η οποία είναι βουλευτής Ιωαννίνων και κόρη ιερέα. Δεν πρόκειται μόνο για ένα στέλεχος που κρατά το χαρτοφυλάκιο της Οικογένειας και της Κοινωνικής Συνοχής, υπό την υπουργό Σοφία Ζαχαράκη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, εξακολουθεί να κρατά ανοιχτή την επιλογή και της αποχής αλλά και της καταψήφισης.

Με λίγα λόγια στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουν αποδώσει οι μέχρι στιγμής παρασκηνιακές ζυμώσεις. Οι ισορροπίες στην κυβέρνηση θα αποτυπωθούν πλήρως κατά τη ψήφιση του νόμου στην Ολομέλεια και τότε αναμένεται ο Μητσοτάκης να κινηθεί ή καλύτερα να δρομολογήσει κινήσεις, με δεδομένο ότι μπορεί, όπως λένε πρωθυπουργικοί συνεργάτες, ένας υπουργός να ψηφίζει ως βουλευτής κατά συνείδηση αλλά ταυτόχρονα ένα κυβερνητικό στέλεχος είναι περισσότερο δεσμευμένος σε μια συλλογική απόφαση.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds