Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Χρυσοχοΐδης και Νικολακόπουλος είναι περίπου 15 ημέρες στις θέσεις τους -στο Προστασίας του Πολίτη- και ήδη «αφήνουν στίγμα»

xrysoxoidis nikolakopoulos

Ο υπουργός Χρυσοχοΐδης και ο υφυπουργός Νικολακόπουλος είναι περίπου 15 ημέρες στις θέσεις τους -στο Προστασίας του Πολίτη- και ήδη «αφήνουν στίγμα». Επιχειρούν μία… βαθιά βουτιά στο οργανωμένο έγκλημα με τις προχθεσινές συλλήψεις κακοποιών για δύο από τις πλέον ηχηρές δολοφονίες της νύχτας και του υπoκόσμου. Την ίδια βαθιά βουτιά με εκείνη της επετηρίδας στην ηγεσία της ΕΛΑΣ, αποδεικνύοντας έτσι ότι έπρεπε να πάνε «πολύ μέσα» για να αναδείξουν μία νέα ηγεσία η οποία πάντως θα κριθεί, (όπως και ο ίδιος ο υπουργός Χρυσοχοΐδης) , για έκτη φορά στην ιστορία του βέβαια στο ίδιο πόστο. Η ασφάλεια κυρίως στην καθημερινότητα του πολίτη είναι ίσως ένα από τα ζητήματα που και αυτή η κυβέρνηση έχει έλλειμμα, συνεπώς υπάρχει πολύς δρόμος. Και πεδίον δόξης λαμπρόν.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds