Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Οπαππούς της πλατείας … ΣΥΡΙΖΑ 1 (Versus) ΣΥΡΙΖΑ 2

papous

-Λοιπόν, συγκεντρώνω σκόρπια μερικά νέα από το μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ Versus Νέα Αριστερά (βασικά ΣΥΡΙΖΑ 2) που έμαθα χθες από τρεις διαφορετικές πηγές. Ο Στέφανος, καθ’ όσον ετοιμάζεται για christmas holidays in New York και αφήνει μούσι τριών ημερών για να “μη μοιάζει μπούλης”, όπως του είπε κάποιος, έχει αρχίσει και χάνει την ψυχραιμία του α) με τα πρωινάδικα που δεν τον αφήνουν σε ησυχία. “Δεν μπορώ να πάω ούτε για γυμναστική” είπε σε συνδαιτυμόνα β) με τον Πολάκη που λέει δήθεν δεξιά και αριστερά ότι θα τον μαζέψει, αλλά εγώ δεν το πιστεύω καθόλου. Η πηγή μου μάλιστα μου είπε ότι “το λέει και σε πολιτικούς του αντιπάλους”, αλλά εγώ επαναλαμβάνω ότι δεν το τρώω.

Τσίπρας

-Η άλλη μου καλή πηγή από τον χώρο μού είπε ότι “ο Αλέξης θεωρεί ότι σύντομα θα δικαιωθεί που είπε στους 40άρηδες Χαρίτση, Ηλιόπουλο, Γαβρίλο να μη φύγουν και να μείνουν εκεί που είναι, δηλαδή στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί στη Νέα Αριστερά θα τους καπελώνουν συνέχεια στα media οι Φίληδες, οι Σκουρλέτηδες, οι Βίτσες και οι Βούτσηδες. Ετσι, δεν θα κάνουν προκοπή ούτε στο νέο κόμμα, άσε που και ο Ευκλείδης μισεί την Εφη…”. Πολύ μίσος και κακία, ρε παιδάκι μου. Και κάτι τελευταίο, πώς φωνάζουν τον Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, εννοώ το παρατσούκλι του; Πλούταρχο, ναι, από τον τραγουδιστή που είναι συνυφασμένος με την επιτυχία του “το καλύτερο παιδί”, επειδή και ο Στέφανος λέει παντού ο φουκαράς ότι “είμαι καλός άνθρωπος, με ψήφισαν για να φτιάξω την Ελλάδα”. Τι… καλοί άνθρωποι εκεί στην Αριστερά, ε;

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds