Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ηλεία – Βάρδα:Υπόθεση Γκολφίνου – Εχουν «μιλήσει» τα τηλέφωνα

bardafonos

Εχουν «μιλήσει» τα δύο κινητά τηλέφωνα του 46χρονου επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου, από τη Βάρδα Ηλείας, που βρέθηκε νεκρός πριν 3 μήνες σε απόμερο σημείο του Δάσους Κουνουπελίου, χωρίς να έχει κλείσει ο κύκλος καταθέσεων, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτή η προανακριτική εκκρεμότητα.

Το απόλυτο θρίλερ, με αφορμή τον ανεξιχνίαστο ακόμη λόγο που εντοπίσθηκε «καψαλισμένος» ο άτυχος άνδρας έξω από το καμένο αυτοκίνητό του, βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη καμπή, καθώς από τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές επαφές του 46χρονου έχουν προκύψει στοιχεία τα οποία αξιολογούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Κάτω Αχαΐας.

Ηταν κάποιοι άγνωστοι δράστες που μαζί με το όχημα έκαψαν ζωντανό τον Σάκη Γκολφίνο ή ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια; Απάντηση δεν έχει δοθεί από τις Αρχές, που κινούνται με ένα συγκεκριμένο σκεπτικό: «Μόνο αφού αποκλείσουμε τη μία εκδοχή θα καταλήξουμε στη δεύτερη. Από την ώρα που έχουμε στη διάθεσή μας όλες τις τηλεφωνικές επαφές του θύματος, κρίνεται σκόπιμο να διευρυνθεί ο κύκλος των ατόμων που πρέπει να δώσουν κατάθεση και αυτό κάνουμε αυτή την περίοδο».

Αστυνομική πηγή, που έχει άριστη γνώση της πορείας των ερευνών, υπογραμμίζει στην «Πελοπόννησο» με νόημα: «Από το προανακριτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί, συνάγεται το συμπέρασμα, εκτός συγκλονιστικής ανατροπής, ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θ’ αποτελέσουν το «Α και το Ω» και θα διευκολύνουν καταλυτικά την απάντηση στο δίλημμα: «Εγκλημα ή ξαφνικός θάνατος;».

Εν προκειμένω, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι με βάση τη νεκροψία νεκροτομή, ο Σάκης Γκολφίνος έφυγε από τη ζωή από πνευμονικό οίδημα, που όμως δεν ανεγράφη ως αιτία θανάτου στη σχετική ιατροδικαστική έκθεση, διότι εκκρεμεί ακόμη η τοξικολογική εξέταση. Συνεπώς, αν τα αποτελέσματά της συμπέσουν με την ιατροδικαστική γνωμάτευση θ’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

pelop.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos