Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ημερίδα “Bullying και βία στο σχολικό περιβάλλον” την Τετάρτη 13/12 στον Πύργο -Από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό “Το φωτεινό αστέρι”

fast

Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “Το φωτεινό αστέρι” διοργανώνει ημερίδα με θέμα ¨Bullying και Βία στο σχολικό περιβάλλον” Την Τετάρτη 13/12/23 στις 18.00 στο Συνεδριακό κέντρο της Π.Ε. Ηλείας.

Ομιλητές της ημερίδας είναι οι: Παναγιώτα Καλαμαρά -Αστυνόμος, Κώστας Παππάς-Εκπαιδευτικός, Αναστάσιος Ξένος -Δικηγόρος Πατρών. Την ημερίδα θα συντονίσει η  Βίκυ Γκουγκουστάμου -Δημοσιογράφος. Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου και του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 5ου δημοτικού σχολείου Πύργου.

-Το “Φωτεινό Αστέρι” είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με έδρα την Πάτρα, που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά έως 18 ετών. Παράλληλα, διοργανώνει πληθώρα δράσεων με επίκεντρο πάντα το παιδί και τις ανάγκες του. (πληρ. 6981044800-2611104324)

fast

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos