Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ημερίδες Επιχειρηματικής Ανακάλυψης για τη νέα Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης 2021-2027

ped perifereia dytikis ellados

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει τις πρώτες διαδοχικές ημερίδες Επιχειρηματικής Ανακάλυψης στο πλαίσιο της εξειδίκευσης της Εθνικής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) στην Δυτική Ελλάδα.

Η Διαδικασία Επιχειρηματικής Ανακάλυψης διεξάγεται είτε με τη διοργάνωση θεματικών ημερίδων διαβούλευσης, είτε με ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων – ιδεών σε σχετική πλατφόρμα, με στόχο την αποτύπωση και τεκμηρίωση της δυναμικής που εμφανίζουν συγκεκριμένοι κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας στην Δυτική Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθούν στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ-Αριστοτέλους 18), στην Πάτρα, οι παρακάτω θεματικές ημερίδες:

  • Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 9:30 π.μ,: Ψηφιακές Τεχνολογίες
  • Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 9:30 π.μ.: Αγροδιατροφή
  • Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 και ώρα 9:30 π.μ. : Υλικά – Βιομηχανία – Μικροηλεκτρονική

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς, επιχειρήσεις, Οργανισμοί Έρευνας και Διάδοσης Γνώσης καθώς και μεμονωμένοι πολίτες μπορούν να συμμετάσχουν προτείνοντας συγκεκριμένα ερευνητικά/καινοτομικά θέματα/έργα, για τα οποία εκτιμούν ότι θα προωθήσουν την οικονομική δραστηριότητα και την προοπτική ανάπτυξης, του αντίστοιχου οικονομικού κλάδου – τομέα στη Δυτική Ελλάδα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων είναι αναρτημένα ως εξής:

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει η διεξαγωγή και άλλων θεματικών ημερίδων των Τομέων: “Τουρισμός – Πολιτισμός – Δημιουργική Βιομηχανία”, “Περιβάλλον – Κυκλική Οικονομία”, “Αειφόρος Ενέργεια “.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds