Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ιωάννα Τούνη: Τζάμπα ξόδεψες τόσα λεφτά για τη μύτη σου, ήταν καλύτερη πριν, της σχολιάζουν

tounimiti121

Ιωάννα Τούνη: Τζάμπα ξόδεψες τόσα λεφτά για τη μύτη σου, ήταν καλύτερη πριν, της σχολιάζουν

Η Ιωάννα Τούνη έβγαλε τους επιδέσμους από τη μύτη της, ύστερα από την αισθητική επέμβαση που έκανε και για την οποία πλήρωσε 9.000 ευρώ.

Η instagrammer έκανε αναρτήσεις με την αλλαγή στο πρόσωπό της, αλλά πολλοί από τους ακολούθους της, της σχολιάζουν ότι «τζάμπα έδωσε τόσα χρήματα», αφού «πριν ήταν καλύτερη η μύτη της».

Μέσω TikTok η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα χιουμοριστικό κλιπ, τρολάροντας τον εαυτό της. Κάτω από το βίντεο της σχολίασαν, μεταξύ άλλων: «Η μύτη ήταν καλύτερη πριν», «Κρίμα τόσα χρήματα».

Η ίδια είπε μέσω Instagram story, ότι αυτό δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα και η μύτη δεν έχει πάρει το τελικό της σχήμα της. Ακόμη τόνισε, πως θα ξεπρήζεται για μερικούς μήνες ακόμη. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έγραψε στην ανάρτησή της: «Αυτό που βλέπεις ΔΕΝ είναι το τελικό αποτέλεσμα. Για τους επόμενους μήνες θα ξεπρήζεται! Θέλει περίπου έναν χρόνο για να φτάσει στην τελική της μορφή». 

toyini3 story

Σε άλλη ανάρτηση που έκανε στο TikTok, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε το ποσό που πλήρωσε για να αλλάξει το σχήμα της μύτης της. «Όταν έχεις δώσει 9.000 ευρώ για διορθωτική επέμβαση στη μύτη και τώρα θέλεις να κάνεις και στήθος» έγραψε πάνω στο βίντεο, όπου δείχνει την αλλαγή στο πρόσωπό της.

«Χωρίς δεκάρα πως θα παντρευτούμε Μανωλιό μου;» έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεό της.

Οι ακόλουθοί της δεν άφησαν ασχολίαστο το βίντεο. Μερικά από τα πιο δημοφιλή μηνύματα που δέχτηκε και έχουν αποσπάσει πολλές χιλιάδες likes, έφεραν ξανά στην επιφάνεια, την ομοιότητά της με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. «Όσα και να δώσεις σε πλαστικές για εμάς θα είσαι πάντα ο αγαπημένος μας Βασίλης Χαράλαμποπουλος» γράφει ένα σχόλιο.

protothema

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos