Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Καρδιολογική κλινική ΠΓΝΠ: 2.587 επεμβάσεις το 2023!

rionosokomio

Η καρδιολογική κλινική ΠΓΝΠ σπάει τα ρεκόρ: 2.587 επεμβάσεις το 2023!

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε ο ο καθηγητής καρδιολογίας και διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Ρίου Περικλής Νταβλούρος σε ανάρτησή του σημειώνει τις πάμπολλες σωτήριες επεμβάσεις που έχουν γίνει σε ασθενείς, αλλά και την βοήθεια που έχει προσφερθεί στην κλινική που διευθύνει, τονίζοντας:

Το 2023 μας άφησε με 2.587 επεμβάσεις στεφανιαίων αγγείων (10 ανά εργάσιμη), εκ των οποίων οι 1100 αγγειοπλαστικές και από αυτές οι 351 επείγουσες (σοβαρά εμφράγματα), εκτός ωραρίου.

Η καρδιολογική κλινική του ΠΓΝΠ σταθερά από το 2004 καλύπτει όλη την νοτιοδυτική Ελλάδα όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα (καθημερινή εφημερία), για επείγουσα αγγειοπλαστική στο έμφραγμα με θνησιμότητα (στην επέμβαση) περίπου 1.5%.

Για να γίνει αυτό εφικτό, χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό (ιατροί, νοσηλευτές, τεχνικοί, τραυματιοφορείς, κτλ) και φυσικά εξοπλισμός, χωρίς εκπτώσεις και “ισορροπίες”.

Ευχαριστούμε λοιπόν, πρώτα από όλα το προσωπικό της κλινικής μας που με αυταπάρνηση παρέχει αυτές τις υπηρεσίες, επίσης όλους τους τους διοικητικούς παράγοντες που συνδράμουν στηρίζοντας την λειτουργία μας και κυρίως τους Φίλους (με κεφαλαίο Φ), που μας αγαπούν.

Το μότο μας για το 2024: Διεκδικούμε, Αγωνιζόμαστε, Δεν υποχωρούμε κ κυρίως Δεν πτοούμαστε!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds