Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Καθήκοντα άμισθων συμβούλων του Δημάρχου Ήλιδας ανέλαβαν ο Αντώνης Πατρινός και ο Γιάννης Ντακούλιας

ηλιδασυμωουλοιαμιστοι

Τους δύο άμισθους ειδικούς συμβούλους που θα συμβάλουν στο έργο της Δημοτικής αρχής τα επόμενα πέντε χρόνια, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί τους.

Πρόκειται για τον έμπειρο αυτοδιοικητικό, πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και γνωστό δικηγόρο Αμαλιάδας κ. Αντώνη Πατρινό, ο οποίος αναλαμβάνει χαρτοφυλάκιο που αφορά στη Διοικητική Μέριμνα, την Ψηφιακή Διακυβέρνηση και την Εξυπηρέτηση των Δημοτών και των πρώην αντιπρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ήλιδας και συνταξιούχο εκπαιδευτικό κ. Γιάννη Ντακούλια, ο οποίος θα συνεπικουρεί του Δημάρχου πάνω σε θέματα Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής και δια Βίου Μάθησης.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος καλωσόρισε τους δύο νέους συμβούλους του στο Δήμο Ήλιδας, ενώ οι ίδιοι δεσμεύτηκαν για μία εποικοδομητική συνεργασία, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds