Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Κοροβέσης: «Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, προκειμένου το ΚΕΘΕΑ να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του»

Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ν. ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ ΚΕΘΕΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΚΕΘΕΑΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΝ.

Κοροβέσης: «Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, προκειμένου το ΚΕΘΕΑ νασυνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του»

Συνάντηση με τον Υπεύθυνο του ΕΣΠΑ ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ Πελοποννήσου, Χρήστο Παπαδόπουλο και την Νομική Σύμβουλο του Οργανισμού, Λαμπρινή Παντή πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 23 Ιανουαρίου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης, στο γραφείο του στον Πύργο.Κατά την διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε μια ουσιαστική ενημέρωση για την αντιμετώπιση του φαινομένου της εξάρτησης και την παροχή υπηρεσιών από το ΚΕΘΕΑ στον Νομό Ηλείας ενώ έγινε και αναφορά στα προβλήματα και τις ανάγκες που έχει ο Οργανισμός.Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας τόνισες πως «Ως Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, θα στηρίξουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, με σκοπό να συμβάλλουμε στην πρόληψη, τη θεραπεία και την κοινωνική επανένταξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, προκειμένου το ΚΕΘΕΑ να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του στην περιοχή μας».

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν, η συνεργασία του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ- ΟΞΥΓΟΝΟ με την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας να συνεχιστεί και να εμπλουτιστεί, με την πραγματοποίηση κοινών δράσεων όπως εκδηλώσεις-ομιλίες, ενημερώσεων σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας, καθώς και δράσεων πρόληψης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds