Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Λίγες ημέρες ακόμα για προνομιακές εγγραφές στον 2ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας

PHM EARLY BIRD 1024x5762ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας

Στις 7 Απριλίου 2024 καλούμε όλους να βρίσκεστε στη γραμμή εκκίνησης στην πλατεία βασιλέως Γεωργίου Α΄. Ο αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές για όλους: 21 χλμ., 5 χλμ., αλλά και 1 χλμ. για τους μικρούς δρομείς. “

Απομένουν μόνο δύο μήνες για το σπουδαίο δρομικό event της Πάτρας, το οποίο θα διοργανώσουν και φέτος το αθλητικό σωματείο ΠΕΛΟΨ και ο δημοσιογραφικός οργανισμός της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Στις 7 Απριλίου 2024 καλούμε όλους να βρίσκεστε στη γραμμή εκκίνησης στην πλατεία βασιλέως Γεωργίου Α΄. Ο αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές για όλους: 21 χλμ., 5 χλμ., αλλά και 1 χλμ. για τους μικρούς δρομείς. 

Ο δρομικός αγώνας διασχίζει τόσο το θαλάσσιο μέτωπο όσο και τον αστικό ιστό της Πάτρας, προσφέροντας μια εύκολη και επίπεδη διαδρομή για τους συμμετέχοντες, καθιστώντας την ιδανική για την επίτευξη ρεκόρ. 

Οι εγγραφές γίνονται στο επίσημο site του αγώνα (patrashalfmarathon.gr) και συγκεκριμένα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://patrashalfmarathon.gr/races.  Οι μειωμένες τιμές ισχύουν μέχρι και την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου. Μη χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από την έκπτωση early bird. 

Σας περιμένουμε όλους στην Πάτρα για τον 2ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο. 

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds