Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Με 9 συμμετοχές το νεοσύστατο πρωτάθλημα της κατηγορίας Rally3 !

Rally3

Το νεοσύστατο πρωτάθλημα της κατηγορίας Rally3 που θέσπισε από φέτος η ΟΜΑΕ προσέλκυσε 9 συμμετοχές, με «αιχμή» του δόρατος τους νικητές της πρεμιέρας, Νώντα Καρανικόλα-Γιώργο Κακαβά.

instagram

Το πλήρωμα του μπλε Ford Fiesta Rally3 γνωρίζει πως θα χρειαστεί να ιδρώσει προκειμένου να διπλασιάσει τις νίκες του φέτος, έχοντας απέναντί του ικανούς συνδυασμούς που θα τα δώσουν όλα για όλα για την κορυφή.

Οι Κύπριοι, πρωταθλητές στην πατρίδα τους το 2019, Πέτρος Παντελή-Πάμπος Λαός θα οδηγήσουν ένα Renault Clio Rally3 και συγκαταλέγονται μεταξύ των φαβορί για επικράτηση στην κατηγορία, όπως επίσης και οι θεαματικοί σε κάθε τους πέρασμα, Θέμης Χαλκιάς-Νίκος Κομνός με ίδιο αυτοκίνητο.

Από εκεί και πέρα, οι Πασχάλης Χατζημάρκος-Μάριος Τσαούσογλου (Renault Clio Rally3) απέδειξαν στη Θήβα πως μπορούν να δουν στα μάτια συνδυασμούς με ισχυρότερες κατασκευές και στον Πύργο θα αγωνιστούν με κύριο μέλημά τους τη νίκη στην κατηγορία Rally3, προκειμένου να ξεπεράσουν την άτυχη στιγμή της πρεμιέρας.

Για δεύτερη φορά θα αγωνιστεί στις ειδικές διαδρομές του Πύργου ο Γιώργος Αμούτζας με νέο συνοδηγό, τον Ηλία Παναγιωτούνη, έχοντας στα χέρια του ένα Ford Fiesta Rally3, με τον νεαρό οδηγό να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του πριν λίγες εβδομάδες στο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας.

Συνέχεια στα μαθήματα εκμάθησης για τον “Flandy” που θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός Ford Fiesta Rally3, με τον πολύπειρο Γάλλο Denis Giraudet δίπλα του, όπως και για τον αδερφό του, “JJ”, ο οποίος θα έχει στο δεξί μπάκετ του Ford Fiesta Rally3 τον αειθαλή Κώστα Στεφανή. Α

ξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη φορά που αγωνίστηκε ο Στεφανής σε Ολυμπιακό Ράλλυ ήταν το 1977! Από εκεί και πέρα, με ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή των εκπληκτικών στη Σπάρτη, Νίκου Βιγκόπουλου-Νίκου Ζακχαίου (Renault Clio Rally3) που ατύχησαν στη Θήβα, ενώ οι Γιώργος Δελαπόρτας-Βαγγέλης Παναρίτης (Ford Fiesta Rally3) που βελτιώνονται συνεχώς, ευελπιστούν να είναι ανταγωνιστικοί στη δεύτερη συμμετοχή του οδηγού στην Ηλεία

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds