Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Με πόρους του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συνεχίζονται οι υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης φοιτητών

Παν. Πελοποννήσου 768x432

Τη λειτουργία της δομής WeCare.uop.gr και του Γραφείου Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ιδίους πόρους, θα συνεχίσει να στηρίζει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Στόχος είναι να μη διακοπούν οι παρεχόμενες, δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής ενδυνάμωσης, όπως αναφέρει και η σχετική ανάρτηση του Ιδρύματος.

Η συγκεκριμένη πράξη, στηρίζει την επικοινωνία των φοιτητών – τριών, για συμβουλευτική υποστήριξη, μέσω της ιστοσελίδας της δομής (wecare.uop.gr).

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες, μπορούν να στέλνουν μηνύματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Tα Πανεπιστήμια, περιμένουν την εκ νέου προκήρυξη των σχετικών ευρωπαικών προγραμμάτων, για να καλύψουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Η συγκεκριμένη δράση, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, υποστηρίχθηκε οικονομικά, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το πρόγραμμα, στο Πανεπιστήμιο της Πελοποννήσου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος, στήριξε περισσότερους από 500 φοιτητές – τριες του Ιδρύματος, διαθέτοντας, πλέον των 6.000 ωρών, δωρεάν συνεδριών.

Επίσης, διέθεσε και 240.000 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση, επιμελών φοιτητών – φοιτητριών, που προέρχονται από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, μέσω του Γραφείου Διασύνδεσης, παρείχε συμβουλές υποστήριξης, εκπαιδευτικής και επαγγελματικής πληροφόρησης, καθώς και τεχνικών αναζήτησης εργασίας.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds