Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Με θετικό πρόσημο έκλεισαν ταμείο για το 2023 οι επαγγελματίες του νομού Ηλείας

astynomia episodeia fasaria kaugas bar

Ηλεία: Με θετικό πρόσημο έκλεισαν ταμεία οι επαγγελματίες

Με θετικό πρόσημο έκλεισαν ταμείο για το 2023 οι επαγγελματίες του νομού και σύμφωνα με τον Γραμματέα του Συλλόγου εστίασης “Διόνυσος” Πύργου, Αθανάσιο Μπούκλη που μίλησε στην ΕΡΤ Πύργου, “η αγορά κατά τη διάρκεια των εορτών σε Πύργο και Αμαλιάδα είχε αρκετή κίνηση , διότι ήρθαν στην Ηλεία οι ετεροδημότες“.

Ο κ. Μπούκλης, επεσήμανε πως στην βελτίωση της κίνησης έπαιξε ρόλο, ότι ο καιρός ήταν καλός και βοήθησε τον κόσμο να βγεί. Παράλληηλα, ο γραμματέας του Συλλόγου Εστίασης “Διόνυσος” τόνισε πως είναι σε συνεργασία με την νέα Δημοτική Αρχή Πύργου, ώστε να υπάρξουν οι σωστές προτάσεις που θα βοηθήσουν τους καταστηματάρχες να έχουν αρκετούς πελάτες στην εστίαση.

Παράλληλα, στην ΕΡΤ Πύργου , μίλησε και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλίας Ξανθούλης, ο οποίος τόνισε ότι για την σημερινή πρεμιέρα των εκπτώσεων οι έμποροι της Ηλείας είναι αισιόδοξοι.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds