Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

«Με τους εργαζόμενους του Συλλόγου Δήμων Περιοχής Πρωτοδικείου Αμαλιάδας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος»

2


Την πρώτη του συνάντηση με τα μέλη του προεδρείου του Συλλόγου των Εργαζομένων Δήμων Περιοχής Πρωτοδικείου Αμαλιάδας, όπως ανήκουν οι υπάλληλοι του Δήμου Ήλιδας, συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.
Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ζήτησε την συμβολή του δυναμικού του Δήμου στη νέα προσπάθεια που γίνεται για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα υποστελέχωσης και έλλειψης προσωπικού, αλλά και το φόρτο εργασίας που παρουσιάζεται.
Ο νέος Δήμαρχος Ήλιδας έκανε εκτενείς αναφορές στο σημαντικό ρόλο των εργαζομένων, ζητώντας την αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης του πολίτη, ανάγκη η οποία αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα δημοτική αρχή.Παράλληλα, ζήτησε τη συνεισφορά όλων, προκειμένου να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες που προέκυψαν από την κατάργηση Νομικών Προσώπων και Κοινωφελών Επιχειρήσεων, αλλά και η ομαλή μετάβαση στην νέα δημοτική θητεία.
Από την πλευρά των εργαζόμενων, υπήρξε η διαβεβαίωση πως θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο του δήμου Ήλιδας.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Έργων, Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και Υδάτινων Πόρων κ. Κώστα Τσεριώνης, ενώ από πλευράς Συλλόγου Εργαζομένων συμμετείχαν: η Πρόεδρος Ιωάννα Θεοδωροπούλου, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Καλλιμάνης, ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Θεοδωρακόπουλος και ο Ταμίας Παναγιώτης Κλάδης.

1

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds