Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Μιχάλης Κατρίνης:‘’Οι ευθύνες για την ακρίβεια και τη διάλυση της δημόσιας υγείας έχουν το όνομα και τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη’’

katrinisvouli

‘’Οι ευθύνες για την ακρίβεια και τη διάλυση της δημόσιας υγείας έχουν το όνομα και τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη’’

Βασικά σημεία συνέντευξης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μιχάλη Κατρίνη στην ΕΡΤ

Σχετικά με το διακύβευμα των ευρωεκλογών και το προσωπικό στοίχημα που έθεσε ο κ Μητσοτάκης για την κάλπη της 9ης Ιουνίου, ο κ. Κατρίνης δήλωσε:

Ο κ.Μητσοτάκης είπε ότι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις ευρωεκλογές έχει ουσιαστικά το ονοματεπώνυμό του επάνω και οι ψηφοφόροι πρέπει να το θυμούνται όταν πάνε να ψηφίσουν.

Εκτός από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, το ονοματεπώνυμο του Πρωθυπουργού έχει η ακρίβεια που αυτή τη στιγμή έχει μετατραπεί σε αισχροκέρδεια με συνέπεια να διαβρώνει το εισόδημα των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων και ο πληθωρισμός τροφίμων που είναι στο 5,4%, όντας υπερδιπλάσιος σε σχέση με την ευρωζώνη.

Το ονοματεπώνυμο του κ. Μητσοτάκη φέρει και η τραγική κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας για το οποίο ο κ.Γεωργιάδης εξήγγειλε μεγάλες μεταρρυθμίσεις, όμως οι πολίτες και το νοσηλευτικό προσωπικό έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με ράντζα και ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες.

Το όνομα του πρωθυπουργού έχει και η ΙΧ εξωτερική πολιτική της χώρας η οποία δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα και οδηγεί σε παλινωδίες και αποθράσυνση των γειτόνων και του αναθεωρητισμού τους.

Επίσης, την σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη έχει η παραίτηση του προέδρου του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ» ο οποίος κατήγγειλε ότι του ζητήθηκε επιτακτικά και με ποικίλες προφάσεις η υπογραφή απευθείας αναθέσεων έργων.

Τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη φέρει και η κακοδιαχείριση στον ΟΠΕΚΕΠΕ η οποία οδήγησε τον οργανισμό σε καθεστώς ευρωπαϊκής εποπτείας θέτοντας σε κίνδυνο τη καταβολή των ήδη πετσοκομμένων επιδοτήσεων στους αγρότες.

Όσο δε για το Ταμείο Ανάκαμψης τα 17 δισεκατομμύρια ευρώ δανείων που νόμιζαν οι επιχειρηματίες ότι θα πήγαιναν στην αγορά και τις συνολικά 400.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θα πάνε συνολικά σε 350 επιχειρήσεις και αυτό βέβαια με τη σφραγίδα και το ονοματεπώνυμο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για μία πολιτική επιλογή που ευνοεί τους πολύ λίγους, πολύ ισχυρούς και πολύ φίλους του κ. Μητσοτάκη.

Σχετικά με την καθημερινότητα και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε:

Η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί τον Σεπτέμβριο ότι θα καταπολεμήσει τις μεγάλες καθυστερήσεις στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής-βγάζοντας τους τροχονόμους στο δρόμο- και μετά από 8 μήνες οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται καθημερινά στην προσπάθειά τους να πάνε και να επιστρέψουν από τη δουλειά τους.

Ανάλογες υποσχέσεις έδωσε και ο κ. Σκρέκας για το Πασχαλινό τραπέζι, αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύ δυσάρεστη για τη μεγάλη πλειοψηφία των καταναλωτών, αφού σε βασικά είδη διατροφής είδαμε μεγάλες αυξήσεις την περίοδο των εορτών και, φυσικά, μηδαμινά πρόστιμα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds