Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Μήνυμα για την πρωτοχρονιά του νέου Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου

xristodoulopoulos xristos dimarxos hlidas

«Φίλες και φίλοι,

Ολοκληρώθηκε ένας ακόμα χρόνος και ένας νέος ξεπροβάλει! Το 2023 φεύγει, αφήνοντας πίσω του αναμνήσεις, γνώση και εμπειρίες! 

Το 2024 έρχεται με ελπίδα και πολλές προσδοκίες! Με το νέο έτος καλούμαστε να αποδείξουμε ότι πραγματικά μπορούμε να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά μας.

Μπορούμε, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας, τη συλλογική προσπάθεια και με σύνεση, να πετύχουμε πολλά.

Μπορούμε να πολεμήσουμε τις αρνητικές συγκυρίες, με την προσήλωση στο στόχο και την επίγνωση του πολιτισμικού μας πλούτου.

Επιστρατεύοντας τον καλύτερό μας εαυτό, θα δώσουμε μαζί τον κοινό μας αγώνα, για μία πραγματικά καλύτερη χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Για την επιστροφή του Δήμου μας σε ρόλο πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Προκειμένου να ξαναβρούμε την αισιοδοξία μας και τη δύναμη απαιτείται, να αλλάξουμε τα αρνητικά δεδομένα και να μετατρέψουμε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες για μια νέα αρχή.

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, σας καλώ όλους να ξεκινήσουμε τον αγώνα μας, για να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή, να ξαναγεννήσουμε την ελπίδα, να δώσουμε προοπτική σε μας και τα παιδιά μας.

Στόχος μας είναι το νέο έτος να αποτελέσει αφετηρία δημιουργικής αναγέννησης του τόπου μας!

Εύχομαι σε όλες και σε όλους καλή χρονιά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, με δύναμη και προκοπή!»

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds