Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Παππούς της πλατείας – Πόσοι θα του μείνουν του Κασσελάκη; Eδώ… Παππάς (πού είναι ο Νίκος;)

papous

Χαίρετε, λοιπόν το πιο ενδιαφέρον κεφάλαιο από το έργο που εξελίσσεται, με κινηματογραφική ταχύτητα η αλήθεια είναι, από τον Αύγουστο στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι από εδώ και στο εξής πόσοι θα του μείνουν του Κασσελάκη, γιατί όσο περνούν οι ημέρες σχεδόν το «όλον» του ΣΥΡΙΖΑ συνειδητοποιεί ότι ο αρχηγός που ονειρεύεται μία Ελλάδα όπως παλιά, με νοικοκυρεμένα και καθαρά σπίτια, είναι αλλού γι’ αλλού. Δείτε χθες ποιοι βγήκαν να τον στηρίξουν, ο κανονικός αρχηγός του κόμματος Πολάκης, ο Καρανίκας, η Αυλωνίτου και η Ακρίτα και τα γνωστά 5-6 διαδικτυακά τρολ της Κουμουνδούρου.

Παππάς;

-Ενδεικτικό του τι συμβαίνει είναι το silver alert του Νίκου Παππά. Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, πού είναι ο (Νίκος) Παππάς; Μου είπαν ότι δεν εμφανίσθηκε ούτε σε πρόσφατη μεγάλη δημοσιογραφική εκδήλωση που ήταν ο Κασσελάκης, χθες δεν είδα να… κυκλοφορεί στα media, προφανώς κατάλαβε ότι ο θησαυρός ήταν άνθραξ. Όπως και το μεγάλο αφεντικό, ο πρόεδρος Αλέξης, που βέβαια η αλήθεια είναι ότι αυτές τις ημέρες έχει μεγάλη ζήτηση από στελέχη της παράταξης, χθες ήταν τα ραντεβού του fully booked μέχρι αργά το απόγευμα. «Μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση», που έλεγε και ο ίδιος κατά την πρωθυπουργική θητεία του, δανειζόμενος το ρηθέν από τον Μάο. Έφυγε και το… πήρε μαζί του.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds