Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Νέα εφαρμογή εικονικής περιήγησης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπία

virualtourolympiamuseum

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και χρήσιμο ψηφιακό έργο ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του, εστιασμένο και αφιερωμένο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας, αποτέλεσμα της Πολιτιστικής Χορηγίας σε είδος της εταιρείας PostSciptum προς την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας και της μεταξύ τους αγαστής συνεργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για μια εφαρμογή εικονικής περιήγησης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας μέσω της πλατφόρμας Matterport, προσβάσιμη μέσω διαδικτύου από υπολογιστές, έξυπνα κινητά τηλέφωνα και μάσκες εικονικής πραγματικότητας.

Η εφαρμογή, με την μοναδική τεχνολογία τρισδιάστατης καταγραφής, αντιγράφει τον φυσικό χώρο και τις αίθουσες του μουσείου και δημιουργεί το ακριβές ψηφιακό τους δίδυμο.

Ο χρήστης της ψηφιακής εφαρμογής, περιηγείται κατά βούληση ως εικονικός επισκέπτης του μουσείου τις ψηφιοποιημένες αίθουσες, βλέπει τα εκθέματα όπως ακριβώς εκτίθενται στις προθήκες ή και εκτός αυτών, και γνωρίζει την ιστορία του πανελλήνιου ιερού της Ολυμπίας,

Δείτε Περισσότερα: https://shorturl.at/ABCV8

Δείτε την εφαρμογή : https://shorturl.at/CHRT7

Δείτε το promo βίντεο: https://youtu.be/Mo-zfwu1ANw?t=124

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds