Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Νέες business στο Navarino

oinotourismos 2017 ellada

«Πράσινο φως» για νέες business στο Navarino

Οινοτουρισμός στη Μεσσηνία: Mία ακόμη προσθήκη για να εμπλουτιστεί το τουριστικό προϊόν στο πλαίσιο της προσπάθειας να διευρύνεται η σεζόν της Μεσσηνίας, είναι αυτή που από θα έρθει το 2026 στο συγκρότημα της Costa Navarino με τους αμπελώνες και το νέο οινοποιείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, η Επιτροπή Ανταγωνισμού άναψε το «πράσινο φως» για τη σύμπραξη της Τ.Ε.ΜΕΣ (φορέας ανάπτυξης και διαχείρισης της Costa Navarino των ομίλων Kωνσταντακόπουλου-Olayan) με τις «Ελληνικά Οινοποιεία» και «Premia Properties ΑΕΕΑΠ», οι οποίες συνδέονται με τη Sterner Stenhus του Ελληνοσουηδού Ηλία Γεωργιάδη. Η σύμπραξη που αποτυπώνεται μέσα από δύο εταιρείες με τη συμμετοχή των εμπλεκομένων μερών, έχει ως κύριο αντικείμενο τη δημιουργία του νέου υπερσύγχρονου οινοποιείου με «πράσινα» χαρακτηριστικά.

Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των αμπελώνων «Navarino Vineyards» που βρίσκονται εντός της έκτασης της Costa Navarino, το νέο οινοποιείο θα είναι κοντά στις 4.000 τ.μ. με μία επένδυση κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, αφενός αυξάνοντας τη δυναμικότητα σε πάνω από 300.000 φιάλες από τις 50.000 σήμερα, αφετέρου στρέφοντας το βλέμμα και στις αγορές του εξωτερικού.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds