Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Νέος Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου ο Κ. Νικολούτσος- H Ρούλα Αλικάκη-Τζανέτου ξανά στην ΔΕΥΑΠ

διμαρχειοπυργοσωε dimarxeiopyrg

Η χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου έβγαλε και τους νέους επικεφαλής των φορέων και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου μετά από πρόταση του Δημάρχου Πύργου Στάθη Καννή.

Για το Λιμενικό Ταμείου Κατακόλου πρόεδρος ορίστηκε ο Κώστας Νικολούτσος νυν πρόεδρος του ΕΒΕ με αντιπρόεδρο τον πρόεδρο Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας και Δημοτικό Σύμβουλο τον Αλέκο Γαλανόπουλο. Ως υπόλοιπα μέλη ορίζονται ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κατακόλου Φραγκίσκος Κολόσακας και ο Λιμενάρχης Κατακόλου Κωνσταντίνος Χαραλάμπους αλλά και οι  Βασιλική Γεωργιάδη, Μαρίνος Αχτύπης και Γιάννης Βαρελάς.

Στην ΔΕΥΑΠ πρόεδρος ορίστηκε η Ρούλα Αλικάκη – Τζανέτου, που επιστρέφει στην θέση αυτή για δεύτερη φορά μετά την αποχώρησή της επί δημαρχείας Αντωνακόπουλου. Στο ΔΣ της ΔΕΥΑΠ θα συμμετέχουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι από την πλειοψηφία οι Λάκης Αθανασόπουλος, Δημήτρης Τζουανόπουλος, Σπύρος Κωνσταντόπουλος και Θανάσης Τσαμπρινός ενώ από την μειοψηφία θα είναι οι Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και Γιάννης Μπαλάσκας.

Στην ΔΕΠ ΟΤΑ πρόεδρος ορίστηκε η Ελένη Μπαγιώργου και αντιπρόεδρος ο Βασίλης Λιακόπουλος ενώ θα συμμετέχουν ως μέλη οι Γιάννης Βαρελάς, Θεοδώρα Καλοπούλου, Γιάννης Παρασκευόπουλος και Ηλίας Ξανθούλης.

Στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων τον Δήμο Πύργου θα εκπροσωπούν ο Δήμαρχος Στάθης Καννής και οι σύμβουλοι Βασίλης Παναγόπουλος, Νίκος Θεοδώρου, Βασίλης Φάμελος και ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

Στον  Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Ύδρευσης εκπρόσωποι του Δήμου στο ΔΣ ορίστηκαν οι Νώντας Κυριαζής και ο Βασίλης Λιακόπουλος και ο Γιάννης Αργυρόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds